Black Jackin Muunnelmat: European Blackjack

Tässä Black Jackin muunnelmassa blackjack voittaa aina muut kädet, mukaan lukien käden jossa summana 21. European Black Jackia pelataan kahdella pakalla. Kuvakortit ovat kukin arvoltaan 10 pistettä ja ässä on joko 1 tai 11, sen mukaisesti kumpi on pelaajan kannalta parempi. Pelaaja voi pelin aikana pyytää lisää kortteja jopa 9 kertaa tai jäädä suoraan kahden pohjakortin varaan. Jakajan tulee aina jäädä 17:ään ja mikäli jakajan käsi on yli 21, hänen kätensä häviää automaattisesti ja kaikki pelaajat voittavat, sikäli kun ovat vielä mukana pelissä. Pelaajan ja jakajan korttien summan ollessa tasan (17 – 21) tulee niin sanottu Push –tilanne. Tämä tarkoittaa tasapeliä, jossa pelaaja saa panoksensa takaisin.blackjack

Jakajan saadessa ässän näkyväksi kortiksi on pelaajilla mahdollisuus vakuutukseen, jolloin jakajan saadessa pimeällä kortilla blackjackin saavat pelaajat panoksensa ja sijoittamansa vakuuden takaisin. Jakajan saadessa blackjackin, kaikki pelaajat häviävät.

Pelaaja voi korttien jaon jälkeen suorittaa tuplauksen summan ollessa 9-11, tai jakaa vastaavat samansuuruiset kortit, jonka jälkeen kummatkin kortit pelataan erikseen. Kortteja jakaessa ässä ei rakenna pelissä blackjackia, vaan yhteissummaksi lasketaan 21 kuvakortin tullessa toiseksi kortiksi.

Bonus Blackjack

Bonus Black Jack on kuin Eurooppalainen Black Jack, mutta siinä on mahdollisuus laittaa sivupanoksia. Bonusvoittoja ovat:

  • jätkä ja pataässä 50:1
  • samaa maata olevat jätkä ja ässä 25:1
  • mitkä tahansa samaa maata olevat kaksi korttia 5:2

Bonusvoitot maksetaan vain kahdelle ensimmäiselle kortille, ei siis esimerkiksi jaettaessa pareja (kaikki kuvakortit ovat kympin arvoisia ja voidaan näin ollen jakaa keskenään).Bonuspanoksia ei ole pakko pelata, vaan pelaaja voi pelata myös vain normaalia blackjackia. Jakaja tarkistaa blackjackin osaltaan kun kaikki kortit on jaettu.